Hur tar man sig ur skuld?

Har du problem att ta dig ur skuld? Kanske har du gamla kreditkortsskulder som ligger i bakgrunden som du har problem att få bort? Faktum är att de flesta personer som hamnar i exempelvios kreditkortsskuld har problem att ta sig ur skulden. Kanske är du till och med nära att få en betalningsanmärkning på grund av de skulder du har? Om du använder rätt metodik ät det fullt möjligt att ta sig ur sina skulder, och till och med öka sin kreditvärdighet. Om du befinner dig i kreditkortsskuld har vi sammanställt och utvecklat en enkelt metod för att komma på fötter igen.

Försiktigare banker och kreditgivare

Under senare år har företag som tidigare varit liberala med kreditgivande blivit mer försiktiga med vem som får kreditkort och ges krediter och lån. Banker, som en gång i tiden var glada att få kunder att dela ut pengar till, är idag mer rädda än någonsin. Därför kan det vara svårt att få lån, krediter och kreditkort, särskilt med betalningsanmärkning. Det gör att vissa ser kreditkort som ett sätt att få råd med saker som lån tidigare kunnat betala för.

Om du är sugen på att skaffa ett kreditkort, men har problem med betalningsanmärkningar och vill ha mer information, har vi skrivit en artikel om hur man kan få kreditkort med betalningsanmärkning.

Bästa lånegivare just nu:

(5/5)
Freedom Finance har samlat flera långivare under ett tak för att hitta det bästa alternativet för dig med en marknadens lägsta räntor. Institutet är oberoende för att ge dig det bästa alternativet. Du ansöker om lån gratis.

Mer information


(4/5)
Om du letar efter bostadslån och har betalningsanmärkningar, obetalda skulder, inte har fast anställning, är egenföretagare eller inte har kredithistorik i Sverige är detta rätt val.

Mer information