Låna pengar med betalningsanmärkning

Att få lån med betalningsanmärkning eller dålig kreditvärdighet är inte omöjligt om du hittar en bra långivare. Med dagens ekonomiska situation, finns det flera som är i samma situation som du är. Det har fått långivarna att förstå att de behöver låna ut pengar, även om låntagarens kreditvärdighet är dålig eller om den har en betalningsanmärkning.

Det är inte omöjligt att få lån med betalninganmärkning

Det första du bör göra är att börja leta efter långivare som faktiskt är villiga att låna personer låna pengar med betalningsamärkning. Faktum är att många banker inte lånar ut pengar till personer med kreditvärdighet under specifika nivåer. Och har du betalningsamärkning kommer du snart finna det en utmaning att hitta rätt banker och kreditgivare. De företag som är villiga att ge dig kommer att få ta en högre risk om de lånar ut pengar till dig, och det tar de igen med högre avgifter, oftast i form av högre räntor. Men det kan det vara värt då det ofta är möjligt att omförhandla eller lägga om sitt lån i ett senare läge när din ekonomiska situation ser annorlunda ut.

Ett grundläggande tips när du letar efter rätt långivare är att titta på vilka räntor de olika företagen erbjuder dig lån till och sedan leta. Låga räntor innebär att du sparar pengar så länge du har lånet. Vi har förenklat och samlat en rad kreditgivare på vår webbplats som kan erbjuda dig förmånliga lån. Kom ihåg att även om du haft en besvärlig ekonomisk situation så är det inte alls omöjligt att ta lån och komma tillbaka på fötter igen. Kom också ihåg att du kan lägga om lån och sänka räntor i ett senare skede, så se till att försöka förbättra din ekonomi så fort som möjligt både före och efter du har blivit godkänd för ett lån.

Bästa lånegivare just nu:

(5/5)
Freedom Finance har samlat flera långivare under ett tak för att hitta det bästa alternativet för dig med en marknadens lägsta räntor. Institutet är oberoende för att ge dig det bästa alternativet. Du ansöker om lån gratis.

Mer information


(4/5)
Om du letar efter bostadslån och har betalningsanmärkningar, obetalda skulder, inte har fast anställning, är egenföretagare eller inte har kredithistorik i Sverige är detta rätt val.

Mer information