Kreditkort med betalningsanmärkning

Om du har fått en betalningsanmärkning och frågar dig om det är möjligt att få ett kreditkort trots betalningsanmärkning så är det beroende på kreditkort till kreditkort. Faktum är att många företag, ofta de mer traditionella, inte accepterar personer med betalningsanmärkning. Trots att du har en god ekonomi i dagsläget, kan många kreditkortsföretag säga nej på grund av din betalningsanmärkning.

Hur kan jag få ett kreditkort trots betalningsanmärkning?

Då det inte är självklart att få kreditkort med betalningsanmärkning gäller det att ha koll på marknaden för att kunna hitta ett kreditkortföretag som accepterar dig som kund. Man bör vara medveten om att betalningsanmärkningen faktiskt avskräcker de allra flesta kreditkortsföretagen. Grundförutsättningen att få kreditkort är att ha en stabil inkomst att uppvisa. Att söka kreditkort kostar ingenting, så vårt grundtips är att du testar ansöka. Vissa mindre företag som erbjuder lägre kredit kan fortfarande ha ett intresse av att ha dig som kund.

Mer än betalningsanmärkning räknas in

När man ansöker efter kreditkort med betalningsanmärkning så räknas mer saker än bara betalningsanmärkningen in, så klart. Några av de saker som kreditkortutgivarna tittar på är ålder, tidigare inkomst och boendesituation. Har du bostadsrätt eller liknande är det dessutom många företag som erbjuder att låna pengar med betalningsanmärkning.

Bästa lånegivare just nu:

(5/5)
Freedom Finance har samlat flera långivare under ett tak för att hitta det bästa alternativet för dig med en marknadens lägsta räntor. Institutet är oberoende för att ge dig det bästa alternativet. Du ansöker om lån gratis.

Mer information


(4/5)
Om du letar efter bostadslån och har betalningsanmärkningar, obetalda skulder, inte har fast anställning, är egenföretagare eller inte har kredithistorik i Sverige är detta rätt val.

Mer information